Så här fungerar Wellness at Work

Wellness för ditt företag

Stärk hälsan på ert företag och motivera era medarbetare till att hitta och bibehålla hälsosamma vanor. Vi kan hjälpa er att öka frisknärvaron genom att erbjuda medarbetarna kunskap, insikter och motivation.

Deltagarna introduceras till vårt senaste program mittWW – med mer frihet och flexibilitet än någonsin. Där får de alla verktyg de behöver för att lyckas med att nå sina mål. Deltagarna får tillgång till de inspirerande och motiverande interaktiva redskapen både på vår webbsida och i mobiltelefonen. Antingen kommer en coach till er arbetsplats eller så passar Online Coaching bättre för ert företag. Välj det Wellness at Work-koncept som passar er bäst:

Wellness at Work med WW ViktVäktarnaWellness at Work + Online Coaching

 • Coachningen sker online via en sluten grupp på Facebook.
 • Varje vecka får medarbetarna inspirerande filmer och inlägg i gruppen.
 • Livechatt varje vecka med coach från WW ViktVäktarna.
 • Medarbetarna får tillgång till vår app där de kan registrera sina hälsosamma val gällande mat och motion och följa sina framsteg.
 • Medarbetarna får tillgång till över 3000 goda recept via app och hemsida.
Wellness at Work Coach Online
Wellness at Work med WW ViktVäktarna

Wellness at Work + Coach

 • En coach kommer till er arbetsplats och inspirerar era medarbetare
  varje vecka under hela kursen. 
 • Alla deltagare börjar med en Wellness Check-in där man vägs diskret och får coachning kring sina individuella mål varje vecka.
 •  Efter Wellnes Check-in är det dags för Workshop som är ett inspirerande möte med olika teman varje vecka. Under coachens ledning inspireras man av gruppen och får tips, idéer och motivation av varandra. Workshopen hålls på arbetsplatsen under arbetstid eller i anslutning till arbetsdagen. 
 • Medarbetarna får tillgång till vår app där de kan registrera sina hälsosamma val gällande mat och motion och följa sina framsteg.
 • Medarbetarna får tillgång till över 3000 goda recept via app och hemsida.

MittWW - vårt senaste program

MittWW är vårt senaste program – med mer frihet och flexibilitet än någonsin! SmartPoints har varit oerhört framgångsrikt för att hjälpa medlemmar att äta hälsosamt samtidigt som de gått ner i vikt men vi arbetar ständigt med att göra programmet ännu enklare, sundare och mer praktiskt genomförbart för alla, även för dig som inte behöver gå ner i vikt utan bara vill hitta nya hälsosamma vanor. Vårt allra senaste program använder sig av SmartPointssystemet, med alla dess fördelar.

Låter våra Wellness-koncept intressanta?