Wellness at Work

Så här fungerar Wellness at Work

Wellness och hälsa för ditt företag

Stärk hälsan på ert företag och motivera era medarbetare till att hitta och bibehålla hälsosamma vanor. Vi kan hjälpa er att öka frisknärvaron genom att erbjuda medarbetarna kunskap, insikter och motivation.

Deltagarna introduceras till vårt senaste program mittWW+ – vårt mest omfattande program någonsin med en helhetssyn på hälsa och välmående. Där får de alla verktyg de behöver för att lyckas med att nå sina mål. Deltagarna får även tillgång till de inspirerande och motiverande interaktiva redskapen i vår hyllade WW-app. 

Välj om en coach ska komma till er arbetsplats (när omständigheterna tillåter) eller om ni föredrar coaching via våra virtuella workshops. Välj det Wellness at Work-koncept som passar er bäst!

Wellness at Work med WW ViktVäktarna

Wellness at Work + Coach

  • En coach kommer till er arbetsplats och inspirerar era medarbetare varje vecka under hela kursen.
  • Alla deltagare börjar med en Wellness Check-in där man vägs diskret (med digital coachning väger man sig på egen hand i förväg), och får coachning kring sina individuella mål varje vecka.
  •  Efter Wellness Check-in är det dags för Workshop som är ett inspirerande möte med olika teman varje vecka. Under coachens ledning inspireras man av gruppen och får tips, idéer och motivation av varandra. Workshopen hålls på arbetsplatsen (när omständigheterna tillåter) eller virtuellt under arbetstid eller i anslutning till arbetsdagen.
  • Medarbetarna får tillgång till vår app där de kan registrera sina hälsosamma val gällande mat och motion och följa sina framsteg.
  • Medarbetarna får tillgång till över 3000 goda recept via app och hemsida.
NYHET_mittWWplus_Swedish_SE_RGB_blue

Så hjälper vårt program mittWW+ er att lyckas

mittWW+ är vårt senaste program – vårt mest omfattande program med en helhetssyn på hälsa och välmående. 

SmartPoints har varit oerhört framgångsrikt för att hjälpa medlemmar att äta hälsosamt samtidigt som de gått ner i vikt men vi arbetar ständigt med att göra programmet ännu enklare, sundare och mer praktiskt genomförbart för alla, även för dig som inte behöver gå ner i vikt utan bara vill hitta nya hälsosamma vanor. Vårt allra senaste program använder sig av SmartPointssystemet, med alla dess fördelar.

Låter vårt Wellness-koncept intressant?